з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків на Чорнобильській АЕС

 

Вельмишановні учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС! Шановні земляки!
Мужні, героїчні та відважні люди, ви прийняли виклик боротися проти невидимого ворога, без смаку та кольору, не маючи належної підготовки та захисту. Ви ліквідували наймасштабнішу ядерну аварію ХХ століття, з якою ніхто не знав достеменно як боротись, чия смертоносна отрута вбивала все живе навколо. 
14 грудня — день вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції.
Завдяки вам, шановні чорнобильці-ліквідатори, та вашому героїчному й самовідданому подвигу, трагедія маленького українського містечка не стала масштабнішою: наслідки жахливої аварії ретельно приховували та не визнавали. 
33 роки тому біда постукала в будинок кожного українця. Серед перших виступили у ліквідаційній місії наслідків катастрофи й лиманці: військові, рятувальники, медики та інженери — наші земляки не пошкодували власного ані життя, ані здоров’я, вступаючи в боротьбу з невидимим ворогом.
Ви, шановні ліквідатори, вчинили подвиг, який назавжди залишиться в наших серцях! Ми низько вклоняємось вам, самовідданим та хоробрим людям, хто з голими руками прийшов на допомогу людству, хто взяв на себе удар ядерної стихії! 
Вічна пам’ять усім, хто через смертоносний вплив радіації не дожив до сьогодення! Згадаємо теплим словом тих, хто пішов у ядерний вогонь, аби рідна земля не знала горя.
Шановні чорнобильці-ліквідатори! Непохитна сила духу та ваша жертовність гідні повсякчасної поваги! Ваш подвиг перед людством ніколи не забудеться. Щиро бажаю всім Вам та Вашим близьким міцного здоров'я, щастя, добра та миру. Дякую Вам за самопожертву, відвагу та сміливість! 

Міський голова                        Петро Цимідан
 

Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner