До Дня Героїв Небесної Сотні

В ці лютневі дні ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні – патріотів, які змінили хід історії нашої держави та створили основу для майбутньої України.
Їхній подвиг – свідчення відповідальності та патріотизму, вкотре довів усьому світові, що українці – сильний народ, гідний кращого життя і готовий боротися за свої права.
Завдяки Героям Небесної Сотні зараз ми живемо у вже іншій державі. Їх самопожертва не була марною. Сьогодні вже сотні тисяч справжніх патріотів зі зброєю в руках доводять право українців на незалежність і територіальну цілісність, а мільйони українців своєю самовідданою працею забезпечують економічний розвиток країни.
Відзначаючи День Героїв Небесної Сотні, ми схиляємо голови перед пам’яттю загиблих, віддаємо належну шану тим, хто і сьогодні захищає нашу свободу і право вибору європейського майбутнього.
І ми робимо і будемо роботи усе для того, щоб Герої, які віддали свої життя за нас, не щезли безслідно на сторінках нашої історії, а жили вічно у нашій пам’яті і у наших серцях.

Лиманський міський голова                 П.Ф.Цимідан

Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner