до Дня пам’яті учасників бойових дій на території інших держав.

Вельмишановні ветерани війни в Афганістані!
Шановні воїни-інтернаціоналісти!
З того пам’ятного дня, коли скінчився збройний конфлікт в республіці Афганістан пройшло 29 років. Щороку, в День пам’яті учасників бойових дій на території інших держав ми згадуємо тих воїнів, що виконували інтернаціональний обов’язок за межами кордонів нашої Батьківщини, сприяли встановленню законності та верховенства права під час збройних конфліктів у “гарячих точках” планети.
Близько 100 наших земляків взяли участь в афганському конфлікті, три сім’ї Лиманської громади тоді втратили своїх синів.
Ми поділяємо біль тих, чия близька людина не повернулась з поля бою, віддаємо данину поваги усім учасникам тих подій. Шановні ветерани трагічної афганської війни, прийміть щиру вдячність за вашу відвагу, рішучість та вірність своєму обов’язку.
Сьогодні наша країна потерпає від агресії сусідньої держави. Проходячи крізь війну, руйнування та смерть, водночас ми загартовуємося та ще щільніше згуртовуємося навколо ідеї незалежності та територіальної цілісності України. Сьогодні нове покоління українських військовослужбовців, демонструючи приклади героїзму, відваги, честі та гідності, захищає право нашого народу на самовизначення.
Ми схиляємо голови в знак вшанування усіх українських воїнів, які віддали і віддають свої життя за найвищі людські цінності — свободу, самостійність та незалежність.
Зичимо вам, захисники кількох поколінь, міцного здоров’я, миру та щастя!
Міський голова                            Петро Цимідан

Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner