Конкурс «Молода родина

 

13.12.2019 року у м. Покровськ  відбудеться щорічний  обласний конкурс «Молода родина» який проводить Управління сім`ї , молоді та масових заходів національно – патріотичного виховання облдержадміністрації.
Метою конкурсу є: реалізація заходів, спрямованих на гармонійний розвиток української родини.
У конкурсі беруть участь молоді родини, які працюють на території Донецької області, віком  від 18 до 35 років. Участь у конкурсі є безкоштовною.
Кандидати  на  участь  у  конкурсі  подають  до   Оргкомітету   на розгляд наступні документи:
анкета, заповнена за формою, визначеною додатком;
письмова рекомендація – характеристика від підприємства, організації або установи, що пропонує кандидатури учасників, яка повинна містити перелік конкретних досягнень;
копії документів, що підтверджують особу кандидатів (паспорт, свідоцтво про шлюб, свідоцтво про народження дитини (за наявністю), реєстраційний номер облікової картки платника податків – фізичної особи (за наявністю)), 2 фотокартки кожного учасника.
Номери конкурсної програми
- «Знайомство» – знайомство з учасниками конкурсу: привітання, кредо родини, коротенька промова.
- «Відгадай  картинку» – родина  повинна  відгадати приховану частину картинки на екрані за допомогою 5 запитань.
- «Зірки відпочивають» – конкурсанти презентують свою звукову версію уривка з відомого кінофільму. (Уривки для підготовки номеру учасники отримують на II етапі конкурсу).
- «Хатній клопіт» – чоловіки виконують на сцені жіночі справи, а жінки – чоловічі.
- «Відеознайомство» – на екрані демонструється фільм про родину. Режисерами та сценаристами виступають самі учасники конкурсу. (Фільм готується на II етапі конкурсу).
- «Родинні таланти» – родина показує творчий номер (5-7 хвилин). Головною вимогою є участь усієї  родини в номері. 
- «Романтичне зізнання» – чоловіки заздалегідь готують романтичне освідчення. Це має з’явитися несподіванкою для їх дружин.
За більш детальною інформацією звертайтесь до управління освіти, молоді та спорту Лиманської міської ради ,  7 кабінет (відділ національно – патріотичного виховання, молоді та спорту.)
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner