Земельний форум на Луганщині

 

22 листопада 2019 року у м. Сєвєродонецьку відбувся Земельний форум, присвячений питанням відкриття ринку землі, участь у якому взяли заступник Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тарас Висоцький, Уповноважений Президента України по земельним питанням Роман Лещенко, голова Донецької ОДА Павло Кириленко, голова Луганської ОДА Сергій Гайдай.
Серед запрошених до участі у форумі було керівництво Департаменту агропромислового комплексу та земельних відносин Донецької ОДА та делегації громад, в тому числі і Лиманської ОТГ.
Під час форму відбулася презентація земельної реформи, з представниками громад, керівниками сільськогосподарських підприємств було обговорено питання, пов’язані з відкриттям ринку землі.
Заступник міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тарас Висоцький зауважив, що земельна реформа дасть чесні правила для розвитку фермерства та дрібного агровиробництва, встановить ринкові, а не корупційні ціни на землю і наповнить місцеві бюджети.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner