Відбувся науково-практичний семінар

 

30 січня 2020 року українська компанія з виробництва засобів захисту рослин «UKRAVIT» в Центрі культури і дозвілля міста Лиман провела науково-практичний семінар з фермерськими господарствами та землекористувачами Лиманської ОТГ та Бахмутського району.
Протягом зустрічі були накреслені основні напрямки співробітництва, а саме:
1. Комерційна політика та маркетингові пропозиції вітчизняного виробника засобів захисту рослин компанії «UKRAVIT». 
З цим питанням присутніх ознайомив А. Баранов-директор Луганського та Донецького регіонального торгового представництва.
2. Комплексні технологічні рішення у захисті та підживленні сільськогосподарських культур. 
Вагоме слово у цьому питанні сказала наука- С. Авраменко, доктор сільськогосподарських наук, провідний науковий співробітник Інституту рослинництва ім. В.Я. Юр’єва НААН, провідний консультант у сфері захисту рослин компанії «UKRAVIT», І. Ниска, кандидат сільськогосподарських наук, науково-технічний консультант «UKRAVIT»., С. Чугаєв, декан агрономічного факультету Луганського національного аграрного університету.
3. «Інститут здоров’я рослин». 
Представлена компанією «UKRAVIT» комплексна співпраця з аграріями в агробіологічному сервісі, який передбачає проведення розгорнутого агрохімічного аналізу ґрунту за понад 70 показниками, аналізу води, фітоекспертизи насінневого та рослинного матеріалу, визначення хімічного складу використовуваних пестицидів та агрохімікатів.
4. Фінансові рішення для вдалого старту.
Обговорені питання пільгового фінансування сільгосппідприємств на продукти компанії «UKRAVIT» та послуги «Інституту здоров’я рослин».
5.  Зернотрейдингові програми закупівлі сільгосппродукції компанією «UKRAVIT», в тому числі форвардні закупки. 
Також були презентовані і обговорені гібриди насіння, засоби захисту рослин компанії «UKRAVIT», регламенти їх застосування, біологічні аспекти тощо.
Вся зустріч пройшла у жвавому обговоренні зазначених питань під гаслами «Все починається з науки» та «Розкрий енергію життя».

Відділ агропромислового розвитку Лиманської міської ради

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner