Данська Рада у справах біженців шукає бізнес партнерів з Донецької та Луганської областей.


 Взяти участь в ній мають можливість приватні підприємства будь-яких форм реєстрації, об'єднання виробників сільськогосподарської продукції, комунальні підприємства місцевих органів влади.
 Умови програми :
соінвестіція з боку бізнес-партнера в розмірі до 50% від загальної вартості проекту, у фінансовій або нефінансової формі.
кінцевим результатом проекту має бути підвищення доходів місцевого населення в Донецькій і / або Луганській області, в тому числі за рахунок їх прямого залучення в виробничо-збутові ланцюжки.
ідея проекту повинна припускати розширення бізнес-діяльності партнера, а також залучення місцевого уразливого населення, включаючи внутрішньо переміщених осіб і осіб, які постраждали від конфлікту, як однієї зі складових частин даного бізнес-проекту. (Створення нових офіційних робочих місць не є обов'язковою умовою участі в програмі).
результати проекту повинні мати довгостроковий ефект і тривати без додаткової підтримки після формального закінчення партнерства.
Строк подачі заявок до 30 жовтня 2019 року.
Зацікавлені у співпраці  можуть подати заявку за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdigXr-K3UZsomHj-8LlWq2eq7hOnLj1ied5DNU4rMrD_lZ8Q/viewform

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner