«Донеччина зустрічає своїх захисників»

 

Лиманська громада 4 липня 2021 року  прийняла активну участь у всеукраїнськый акції «Донеччина зустрічає своїх захисників», яка відбулась вже втретє на горі Карачун поблизу міста Слов’янськ. 
Від громади на заході були присутні учасники бойових дій АТО/ООС, батьки загиблих героїв, громадська організація «Федерація боротьби та змішаних єдиноборств Лиманщини»  
Впродовж акції відбувались історичні лекції, орієнтування на місцевості, заняття з поводження зі зброєю, самооборони та протимінної безпеки. 
Працювала виставка техніки.
Після урочистого відкриття акції відбулась презентація віртуального туру «Боротьба за Незалежність. Історія спротиву Донбасу російській агресії. Пантеон Героїв Донеччини» громадської організації «Всеукраїнське об'єднання «Коло. Медіа» - «Труханівська Січ». Учасники Лиманської громадської організації «Федерація боротьби та змішаних єдиноборств Лиманщини» виступили з показовим виступом та продемонстрували свою майстерність.
Увечері відбувся акустичний концерт «Пісні, народжені в АТО» та показ військової драми «Мати Апостолів», режисер якої, Дмитро Овечкін, також був присутній на заході.
5 липня захід відвідали голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко, міністерка у справах ветеранів Юлієя Лапутіна та заступник Командувача Об’єднаних сил Віктор Ганущак, які разом із учасниками акції взяли участь у меморіальному заході із вшанування пам’яті військовослужбовців, які загинули при звільненні та обороні півночі Донеччини.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner