Лиманські оперативники затримали розшукуваного, який перебуваючи під домашнім арештом, скоїв ще два злочини

 

36 – річний житель Лимана побив свою колишню співмешканку та викрав у неї побутову техніку. Чоловік вже шість разів був учасником кримінального процесу, тому аби знову не потрапити до місць позбавлення волі він виїхав за межі міста. Наразі він затриманий і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.
Уродженець Горлівки 1983 року народження, що мав п'ять судимостей за крадіжки, влітку 2017 року разом з двома спільниками скоїв розбійний напад на 81-річного чоловіка. Протягом доби оперативники встановили та затримали нападників. Фігурантам суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.
Перебуваючи під домашнім арештом, чоловік побив свою колишню співмешканку та викрав у неї побутову техніку. За даними фактами були відкриті кримінальні провадження за ст.. 122 «Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження» та ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.
Під час досудового розслідування чоловік втік. З того часу він став ретельно конспіруватися та змінив десятки знімних квартир у Луганській, Харківській та інших областях.
Оперативники Лиманського відділення поліції отримали інформацію, що 36-річний розшукуваний приїхав в Лиман погостювати. При перевірці інформації він був затриманий.
Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінально процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.
Слідчі дії проводяться під процесуальним керівництвом Лиманського відділу Слов’янської місцевої прокуратури.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner