Відбулась щорічна шкільна естафета!

 

7 травня, напередодні такої важливої для кожного українця дати, як 9 Травня — Дня Перемоги нашого народу у війні з фашизмом, відбулась щорічна шкільна естафета.
Цьогоріч спортивне дійство відбулось на базі ФСК “Локомотив” - учні з 12-ти навчальних закладів Лиманщини взяли участь у традиційному для громади заході. У цьому році організатори вирішили трошки змінити правила проведення та відмовилися від розподілу на “жіночий” та “чоловічий” старти: розпочинали забіг дівчата, яких через півкола змінювали хлопці. 
Хлопці та дівчата фінішували наступними командами:
І — Гімназія;
ІІ — ЗОШ №2; 
ІІІ — ЗОШ №4.
Заступник міського голови Юлія Миколаївна привітала учасників Спартакіади, нагородила призерів змагань та побажала більше вдалих та легких стартів у житті. 
Треба відзначити, що цьогорічна легкоатлетична естафета мала ще одне значення для школярів, адже була останнім етапом у Спартакіаді навчальних закладів Лиманщини 2018-2019р. Таким чином, у громаді з’явився “перехідний” трофей — кубок кращому спортивному навчальному закладу громади. “Дві команди, впродовж змагань, а це: фізична підготовка, міні-футбол, настільний теніс, шашки, волейбол, футзал, стрітбол, мініфутбол — демонстрували високі результати та конкурували на високому рівні. У нас відбувся досить “драматичний” фінал Спартакіади, де саме легкоатлетична естафета все вирішила! Я радий вітати команду ЗОШ №4 з перемогою! Ви перші володарі цього трофею!” - зазначив начальник відділу національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Олексій Рокочий. 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner