до Дня Чорнобильської трагедії

 

Шановні Лиманці! 
Вельмишановні учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС!
Минає 34 рік від тієї страшної дати, коли відбулося найбільше техногенне лихо у світовій історії людства - катастрофа на Чорнобильській АЕС. 
"Чорнобиль" став символом атомної небезпеки, закарбувався в пам'яті людей всієї планети Земля, як синонім ядерної смертельної стихії. Це не лише велика трагедія, а й символ безмежної мужності багатьох тисяч наших земляків, які ризикуючи життям та здоров’ям, виконали свій обов’язок приборкали ядерну стихію, захищаючи українську землю та увесь світ від "смертельного атому".  
Тому у цей день ми згадуємо справжніх героїв - учасників ліквідації наслідків Чорнобильської аварії. Дякуємо їм за героїчний вчинок та сумуємо за всіма, хто віддав своє життя захистивши світ від  ядерної небезпеки.
Ризикуючи власним життям та здоров’ям, саме вони рятували людство від страшної катастрофи. 
Мешканці Лиманщини також стали до лав ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, заплативши за порятунок світу найдорожчим - своїм здоров’ям. Багато з них, на жаль, передчасно пішли з життя. Світла пам’ять усім, хто через хвороби, спричинені "мирним атомом", не дожив до цього дня. Дякуємо Вам за виконаний громадянський обов’язок, за мужність і відвагу, за стійкість та силу духу! 
Від імені міської ради, її виконавчого комітету та від себе особисто зичу Вам міцного здоров’я, сімейного затишку, миру, добробуту та благополуччя!
Нехай вдячність нащадків зігріває Ваші серця. Вічна пам’ять й шана тим, чиє життя обірвав смертоносний атом.  

Міський голова  Петро Цимідан

Матеріали до Дня Чорнобильської трагедії розміщенні на сторінці архівного відділу виконавчого комітету міської ради

Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner