Звернення міського голови з нагоди річниці визволення Лиманщини від нацистів

 

    Вельмишановні ветерани Другої світової війни, шановні жителі Лиманщини!
    Прийміть щирі і теплі вітання з нагоди 77-ї річниці визволення населених пунктів Лиманської ОТГ від фашистських загарбників.
    Наша громада пишається своїми людьми: мужніми, свідомими земляками, чиє життя є яскравим прикладом самовідданого служіння на благо рідного краю та Батьківщини!
    Сьогодні, в день 77-ї річниці визволення нашого рідного краю від нацистів, віддамо данину пам’яті більше ніж 6-ти тисячам загиблим солдатам 35-ї, 52-ї, 53-ї та 57-ї стрілецьких дивізій, 4-го та 18-го танкових корпусів, близько тисячі мирним жителям Лиманщини, закатованим та розстріляним під час окупації.
    Шановні ветерани Другої світової!
    Та фантастична самовідданість і жертовність, що ви демонстрували заради повного знищення нацизму на території Європи, не була даремною! Сьогоднішнє покоління українських військовослужбовців з гідністю несе покладену відповідальність за долю українського народу. Ваш бойовий досвід не забутий! Сьогодні хлопці та дівчата України дають відсіч усім спробам зазіхання на нашу свободу, незалежність та територіальну цілісність!
    Схилимо голови ми перед тими героями, хто не схилив голови перед страшним ворогом та до кінця виконував свій патріотичний та людський обов’язок. Ми завжди будемо з повагою ставитися до нашого героїчного минулого!
    Шановні герої, шановні земляки! Прийміть від усієї громади слова безмежної вдячності за те, що підняли та відбудували місто! Ми схиляємось перед вашим подвигом та високо цінуємо те, що отримали завдяки вам — право на життя!
    Зі святом усіх нас!
    З Днем визволення рідного краю!

    Міський голова    Петро Цимідан

Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner