Звернення міського голови з нагоди Дня пам’яті героїв Крут


Шановні земляки!
Героями не народжуються, героями стають - цю просту аксіому доводять завзяті і мужні дівчата та хлопці з різних теренів нашої країни: вони об’єднані єдиною ідеєю соборності України та незалежності українського народу. 29 січня ми згадуємо юнаків, які стали справжніми Героями не лише свого часу, а й літопису української історії боротьби за незалежність держави.
Бій під Крутами — це символ патріотизму, відданості і любові до України! Коли молодь, надія і майбутнє країни, без вагань підіймається і віддає останнє, але найцінніше — своє життя — означає відродження нації! День пам’яті завзятих патріотів своєї землі назавжди залишиться болючою сторінкою в історії українського народу.
Треба мати неабияку міць, мужність та впевненість у своїх переконаннях, аби свідомо йти на смерть - вперше держачи зброю у своїх руках, вони стали на захист підступів до Києва. Того дня, купка щирих молодих людей до останньої краплі крові стримувала багатотисячну червону армію.
З моменту того холодного січня минуло 102 роки, а українці знову зіткнулися з підступним загарбництвом: ми знову виборюємо право на самостійність, коли гідні нащадки минулого покоління зі зброєю у руках відстоюють незалежність Батьківщини! Вічна слава борцям та низький уклін! Нехай трагічні події об’єднають нас перед обличчям ворога! А історичні досягнення та приклади національної мужності надихатимуть на нові звершення заради гідного майбутнього України!

Міський голова  Петро Цимідан

Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner