Привітання міського голови з Днем Соборності України

 

Шановні земляки!
Золотими літерами української державності у всесвітню історію вписана дата 22 січня — День Соборності України. Зимовий день 1919 року увінчав прагнення українців, століттями розділених і поневолених різними імперіями, жити у своїй єдиній європейській державі! Велелюдне зібрання на Софіївській площі у Києві проголосило Злуку Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.
День Злуки став символом зміцнення української нації, доказом незламності нашого духу та щирість бажання бути незалежними! Соборність України означає духовну згуртованість усіх громадян навколо національної єдності, спротиву зовнішній агресії, недопущення повторення злочинів тоталітарних режимів.
Сьогодні, хлопці та дівчата — бійці в районі проведення ООС, так само, як і їхні прадіди 100 років тому, відстоюють незалежність України, продовжуючи героїчні досягнення предків.
Щиросердно вітаю всіх із Днем Соборності України!
Міцного здоров’я, шановні земляки, вам та вашим близьким, благополуччя та плідної праці на користь Лиманщини, Донбасу та України в цілому!
Нехай Господь береже усіх нас та нашу рідну Україну!

Міський голова   Петро Цимідан

Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner