Повідомлення про оприлюднення та обговорення проекту регуляторного акту

 

“Про встановлення ставок єдиного податку на території Лиманської об’єднаної територіальної громади”
Відповідно до Законів України  від 11.09.2003 року “1160-IV “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, від 23.11.2018 року №2628-VIII “Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо покращення адміністрування та перегляду ставок окремих податків і зборів”, з метою приведення рішень міської ради у відповідність до діючого законодавства, виникла необхідність в підготовці проекту рішення “Про встановлення ставок єдиного податку на території Лиманської об’єднаної територіальної громади”. Розроблено проект рішення та Аналіз регуляторного впливу.
Статтями Податкового кодексу України 291-297 визначені елементи єдиного податку. 
Проектом рішення ставки єдиного податку не збільшуються, а залишаться на  раніше встановленому рівні.
Проект рішення та Аналіз регуляторного впливу попередньо розглянуті на профільних депутатських комісіях: з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, інвестиційної діяльності та регуляторної політики; з питань підприємницької діяльності та сфери послуг, управління промисловістю, транспортом.
Протягом п’яти днів з моменту опублікування цього повідомлення на сайті міської ради в розділі “Прозора влада” - “Регуляторна політика” - “Проекти регуляторних актів” буде розміщено проект рішення та Аналіз регуляторного впливу.
Зауваження та пропозиції приймаються протягом місяця з дня опублікування на офіційному сайті Лиманської міської ради у письмовому вигляді за адресою: м. Лиман, вул. Незалежності, 46, приймальня міського голови.
Відповіді на запитання можна отримати за телефонами (06261) 4-12-39, 4-23-01 — відділ економічного розвитку і торгівлі виконавчого комітету міської ради.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner