Поліцейські припинили збут наркотиків у Краматорську та Лимані

 

Раніше судимі чоловіки реалізовували заборонені речовини на території своїх міст. Після проведення оперативних заходів співробітники карного розшуку припинили їх злочинну діяльність. Тепер правопорушникам загрожує до 10 років позбавлення волі.

Інформацію про те, що один з мешканців Краматорська збуває метадон, поліцейські отримали наприкінці минулого року. З того часу діяльність 29-річного чоловіка ретельно документувалась. Співробітники карного розшуку встановили, що раніше судимий фігурант домовляється з "клієнтами" за телефоном, після чого на автомобілі прибуває у визначене місце та проводить угоду.

Після реалізації оперативних закупівель зловмисника було затримано. При обшуку у його житлі правоохоронці вилучили кілька заготовлених "доз" метадону та гроші від протизаконної діяльності.

У цей же час був затриманий і мешканець Лиману, що займався збутом синтетичного наркотику - PVP-солі.

32-річний чоловік, що вже мав проблеми із законом, мешкав у північній частині міста, а "працював" виключно на південній. Про місце зустрічі із наркозалежними містянами він домовлявся за телефоном, після чого передавав чергову дозу та отримував гроші.

Під час слідчих дій за місцем мешкання зловмисника було виявлено PVP-солі та пристрої для їх вживання, а також купюри, отриманні фігурантом в ході оперативних закупівель.

Наразі обом правопорушникам повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 307 "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів" Кримінального кодексу України. Їм загрожує від 6 до 10 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Досудове розслідування проводиться під процесуальним керівництвом Краматорської та Слов'янської окружної прокуратури.


Краматорське районне управління поліції
Донецької області

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner