Новини спорту

 

Майстер-клас зі скелелазіння для юних спортсменів

20 січня 2022 року у м. Слов’янськ відбувся майстер-клас за участю спортсменів національної збірної України зі скелелазіння для юних спортсменів з Лиманської, Краматорської, Слов’янської та Курахівської громад. Лиманську громаду представляли учні ДЮСШ м. Лиман відділення скелелазіння (тренер-викладач Гайдуков Дмитро Миколайович). Була проведена спільна розминка та показовий виступ, надані практичні поради з техніки скелелазіння. Гості відповіли юним спортсменам на запитання. Після зустрічі молодому поколінню скелелазів були вручені подарунки від видатних спортсменів.
 

 

Команда СК "Лиман" – срібний призер  чемпіонату Донецької області з волейболу серед жіночих команд

20-23.01.2022 року в ігровому залі ФСК "Локомотив" м. Лиман відбувся Чемпіонат Донецької області з волейболу серед жіночих команд та традиційний відкритий зимовий Кубок ФСК "Локомотив" та СК "Лиман" "Хрещенські ігри".
Цю Першість розіграли в 18 іграх 9 команд.
Запекла боротьба склалася на майданчику за 1-3 місця, цікаві ігри тримали в напруженні гравців, тренерів та глядачів. У підсумку команда срібну медаль турніру вибороли СК "Лиман"-ОДЮСШ для дітей м. Лиман.
Переможці та призери Чемпіонату області нагороджені грамотами облспортуправління, кубками, медалями, грамотами від "Хрещенських ігор". Кращі гравці та команди-учасниці - призами.
На змаганнях був присутній координатор волейболу в Донецькій області В'ячеслав Васильченко.
Головний суддя та старший тренер жіночої збірної області Лавриненко Наталія.
 

 

Команда юнаків U-14 – бронзовий призер чемпіонату Донецької області з волейболу

З 20 по 23 грудня 2022 року у м. Родинське відбувся чемпіонат Донецької області з волейболу серед юнаків Ю-14 та молодші. У змаганнях взяли участь дев’ять команд: м. Родинське ДЮСШ, м. СМСКДЮСШ м. Сіверськ, м. Мар’їнка ДЮСШ, КДЮСШ №1-К3 «ДОСКСП ім. С. Бубки м. Бахмут -1, КДЮСШ №1-К3 «ДОСКСП ім. С. Бубки м. Бахмут -2, м. Лиман, м. Дружківка Софіївська НВК, м. Покровськ ДЮСШ. У склад команди м. Лиман увійшли учні відділення волейбол ДЮСШ м. Лиман. У підсумку наша команда вибороли 3 місце. Підготував команду ДЮСШ м. Лиман тренер-викладач Резніков О.О..
 

 

Чергові спортивні здобутки команди «Багіра»-ДЮСШ м.Лиман

21-23 січня 2022 року відбулися матчі шостого туру- друге коло першого етапу змагань чемпіонату України з футзалу серед жіночих команд Вищої ліги спортивного сезону 2021-2022 років. У групі «А», де виступає команда збірної Донецької області «Багіра»-ДЮСШ міста Лиман на паркеті пгт. Покровське, Дніпропетровської області ЖФК «Синельникове» приймала саме ЖФК «Багіру» ДЮСШ м. Лиман. «Пантерочки», очолювані головним тренером Олександром Резніковим, на класі переграли своїх суперниць з рахунком 15:1. 
Після шостого туру турнірне становище команд: ЗДО «Багіра»-ДЮСШ -12 очок, «MEZZO» ЗХО (м. Харків) -12 очок, «Луганочка» (Луганська обл.) -6 очок, ЖФК «Кобра» (м. Білокуракіне) – 3 очки, ЖФК «Синельникове» - 0.
Таким чином ЗДО «Багіра»-ДЮСШ м. Лиман впевнено крокує до наступного другого фінального етапу. Нагадуємо, що 11-13 лютого 2022 року ЗДО «Багіра» -ДЮСШ гратиме у Харкові проти команди «Луганочка» (Донецька область). 
 

 

Лиманські дзюдоїсти – переможці та призери відкритого міського турнір з дзюдо пам'яті Максима Внукова в м. Рубіжне

22 січня в м. Рубіжне пройшов відкритий міський турнір з дзюдо пам'яті Максима Внукова. На змагання з’їхалися одинадцять команд з Харківської, Луганської та Донецької областей.
Всього було заявлено 290 спортсменів. Лиманські дзюдоїсти взяли участь в турнірі у складі 35 спортсменів.
За підсумками боротьби наші юнаки та дівчата посіли четверте командне місце. В трійку лідерів ввійшли  команди Харкова , Рубіжного та Слов'янську. 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner