Дорогі Лиманці!

 

Щиро вітаю вас із найщасливішими зимовими святами – Новим Роком та Різдвом Христовим!
На ці свята всі чекають з великими надіями і сподіваннями, що вони принесуть лише позитивні зміни, покращення життя для кожного, для всього українського народу, у кожну родину, громаду, місто чи село. 
У Новий рік ми ступаємо з вірою у краще буття, нові успіхи й перемоги, сповнення всіх найзаповітніших мрій. Але йдучи у Новий рік з найкращими сподіваннями ми не забуваємо, чого нас навчив рік, що минає, якими досягненнями і здобутками можемо пишатися. Для Лиманської громади у 2021 році сталося багато змін, якими сміливо можна пишатися.  
Для зручності мешканців запущено 2 нових автобусних маршрути, ведуться ремонти шкіл та лікарень, відкриваються нові спортивні об’єкти, медичні заклади забезпечуються всім необхідним для ефективної протидії коронавірусній інфекції, закуповується нова техніка для комунальних підприємств міста, розвивається туристичний потенціал громади.  
Впевнений, що 2021 рік для мешканців громади запам’ятається лише добрими справами, позитивними змінами та  щасливими подіями.
Щиро вірю, що кожному лиманцю прийдешній 2022 рік подарує нові можливості та перспективи, успіхи й перемоги, а найголовніше щастя, любов та родинне благополуччя. 
Шановні мешканці громади!
У Новому 2022 році бажаю Вам  міцного здоров'я, добробуту, злагоди й достатку кожній родині. Нехай у році прийдешньому виправдаються всі ваші мрії й сподівання, а кожен новий день сповнюється оптимізмом і радістю, щастям і добром. 
Різдво Христове нехай принесе до кожного дому взаєморозуміння й любов, мир і спокій та Божу благодать. Хай доля обдарує Вас милістю й всілякими щедротами!
З Новим роком та Різдвом Христовим!

Лиманський міський голова Олександр Журавльов 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner