Відділ економічного розвитку і торгівлі запрошує на «Національний форум розвитку МСБ 2018»

 

26 червня 2018 року Торгово-промислова палата України спільно з проектом FORBIZ в рамках ініціативи EU4Business проводить 2-ий щорічний «Національний форум розвитку МСБ 2018». Цей захід збере під одним дахом близько 500 представників малих та середніх підприємств, організацій підтримки бізнесу, уряду, а також міжнародного співтовариства донорів та фінансових установ, що перетворить його на найбільшу національну подію, орієнтовану на розвиток та зростання МСБ в Україні.
На форумі є можливість знайомитись з міжнародними проектами підтримки МСБ та фінансовими установами, а також обговорити з експертами перспективи вашого бізнесу та існуючі можливості для підтримки його зростання; інформацію про європейські інструменти та механізми розвитку бізнесу, а також про ефективні фінансові інструменти для МСБ від банківського сектору з інформаційно-консультативних стендів! 
Запрошуємо прийняти участь у пленарних дискусіях, сесіях та різноманітних семінарах, де в якості спікерів  виступатимуть провідні фахівці та експерти МСБ, які під час обговорення нададуть свої рекомендації і поради, а також поділяться своїм досвідом у створенні успішних бізнес-моделей.  Участь у форумі надасть вам можливість напрацювати мережу  унікальних професійних контактів та збільшити ваші шанси на розвиток успішного бізнесу!
Організатори Форуму: 
Торгово-промислова палата України (ТППУ)– найбільша бізнес-асоціація, що представляє інтереси МСП на всій території Україні через 25 регіональних торгово-промислових палат. ТППУ є основним посередником у діалозі між бізнесом та владою в Україні. ТППУ тісно співпрацює з міжнародними партнерами та підтримує розвиток міжнародного бізнесу,  надає підтримку експортерам та допомагає залучати прямі іноземні інвестиції.
Проект FORBIZ в рамках ініціативи EU4Business- проект міжнародної технічної допомоги, що фінансується ЄС та підтримує проведення реформ, спрямованих на економічне відновлення України, пропонуючи системний і розумний перехід до більш сприятливого бізнес-середовища з особливим фокусом на МСП. Проект підтримує зміну  політики уряду України у бік загального визнання МСП та тієї важливої ролі, яку вони відіграють у економічному відновленні країни. 
РЕЄСТРАЦІЯ  НА  ФОРУМ
Посилання на подію https://ucci.org.ua/events/forums-and-conferences/ii-natsionalnii-forum-instrumenti-finansovoyi-ta-tekhnichnoyi-pidtrimki-msp-v-ukrayini
Програма форуму

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner