Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті:

ДЕТАЛЬНИЙ ПЛАН ТЕРИТОРІЇ З МЕТОЮ ВИЗНАЧЕННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ТА УПОРЯДКУВАННЯ ЗАБУДОВИ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ В РАЙОНІ "ГОЛУБИХ ОЗЕР" У МІСТІ ЛИМАН ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

    Детальний план території (далі - ДПТ) в районі “Голубих озер” м.Лиман Донецької обл.  розроблений на підставі рішення Лиманської міської ради № 7/37-1682 від 16.11.2017 р. вико-наний приватним підприємством "РЕСТРО", кваліфікаційний сертифікат відповідального ви-конавця окремих видів робіт (послуг), пов’язаних  із створенням  об’єкта архітектури серія АА № 001198, виданий 07.02.2013 р., серія АА, № 001443, виданий  29.04.2013 р.,  серія АР, № 002690, виданий 31.08.2012 р. Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарство України. 
    Головна мета даної роботи  розробити детальний план території з урахуванням місто-будівної ситуації, яка склалася на даний момент відповідно до державних будівельних та ін-ших норм, стандартів і правил. ДПТ дозволить максимально ефективно і правильно викори-стовувати розглянуту територію, визначити зони впливу на навколишнє середовище, умови життя і здоров'я людей. 
    Земельна ділянка, на якому пропонується розміщення основної забудови, що складаєть-ся із спа-готелю, дитячого майданчику, корту для бадмінтону, рекреаційно - відпочивальної та комунально - господарчої зон, розташована в місті Лиману в районі "Голубих озер" біля пляжу “Малібу” та займає площу 1,384 га. 
    Велика частина території в межах проектованої забудови не використовується, вільна від забудови. Дана територіє не є об’єктом культурної та історичної спадщини. 
     В планувальній структурі міста це ландшафтно-рекреаційна територія призначена для організованого масового відпочинку, оздоровлення і купання в районі "Голубих озер". 
    В даний час поблизу розглянутій території розташовуються: торгові павільони, тіньові навіси та грибки, туалет. 
    У межах розробки проектуємої території передбачається виділення функціональних зон за видами використання:
    I.Зона забудови спа-готелю — передбачена для короткочасного проживання приїжджих з комфорним відпочинком.
    II, III. Зони в’їздної групи з відкритими автостоянками для тимчасового зберігання ав-томобілів. 
    IV. Внутрішній двір з басейном для комфортного літнього відпочинку. 
    V. Дитячий майданчик — предметно - просторова сфера для вільного відпочинку та дозвілля дітей. 
    VI.Спортивний майданчик, влаштування корту для бадмінтону. 
    VII. Рекреаційна та відпочинкова зона — благоустроєна, озеленена територія для відпо-чинку на природі. 
    VIII. Господарча зона.
    Комплексний благоустрій проектованої території включає: 
— будівництво доріг, проїздів та пішохідних доріжок з твердим покриттям; 
— створення системи зелених насаджень обмеженого та загального користування; 
— будівництво майданчиків для спорту, відпочинку і дитячих майданчиків; 
— освітлення проїздів і прогулянкових пішохідних доріжок; 
— влаштування автостоянок; 
— створення безбар'єрного середовища для мало мобільних груп населення 
    З текстовою та графічною частиною детального плану можливо ознайомитись в відділі містобудування та архітектури виконавчого комітету Лиманської міської ради за адресою: вул. Незалежності, 46, 4-й поверх, та на офіційному веб-сайті міської ради  rada@krliman.gov.ua  до 17.04.2018 року.
    Пропозиції до проекту детального плану території подаються до 18.07.2018 року грома-дянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, бу-дівельних норм, державних стандартів та правил. Місце подання пропозицій – відділ містобу-дування та архітектури виконавчого комітету Лиманської міської ради, вул. Незалежності, 46, 4-й поверх.
    Відповідальна посадова особа за організацію розгляду пропозицій – начальник відділу містобудування та архітектури, головний архітектор міста Шпак Олена Геннадіївна.

Додаток.

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner