До відома мешканцям Лиманської громади КНП “Лиманська центральна районна лікарня” інформує:

 

З 1 квітня 2021 року впроваджено новий пакет НСЗУ – «Стоматологічна допомога дорослим і дітям». Суттєво змінилися  умови закупівлі медичних послуг за Програмою медичних гарантій. Це й наявність  за місцем впровадження діяльності сертифікованого  пандуса  для пацієнтів з обмеженими можливостями, дентального рентгенапарата ; портативного  дефібрилятора, встановлення комп’ютерів та інших технічних засобів для з’єднання з інтернет-мережою з метою надання інформації до НСЗУ  про пролікованих пацієнтів, наявність терміналів для отримання коштів за надання платних послуг та багато іншого. 
На превеликий жаль, створити такі умови у стоматологічних  кабінетах в  амбулаторіях загальної практики – сімейної медицини  на сьогодні не можливо. 
Крім того відповідно до роз’яснень НСЗУ в процесі укладення договорів НСЗУ здійснює перевірку відповідності надавача вимогам, зокрема наявності ліцензії у суб’єктів господарювання, які бажають укласти договори про медичне обслуговування за програмою медичних гарантій. Відповідальні особи НСЗУ перевіряють дані чинної ліцензії, у тому числі і місця надання послуг, які повинні співпадати з місцями провадження господарської діяльності з медичної практики.
В ліцензії на медичну практику КНП «Лиманська ЦРЛ»  місцем впровадження стоматологічних послуг вказані юридичні адреси: вулиця Незалежності, 64 та вулиця К.Гасієва, 36А, тобто надання стоматологічної допомоги можливо тільки за вказаними адресами.
Не виконання всіх умов ставить під загрозу укладення  договору з НСЗУ та відсутність фінансування в подальшому для  усієї стоматологічної служби Лиманської ОТГ.


Станом на 03 вересня 2021 року стоматологічна служба працює в такому режимі :

- за адресою вулиця К.Гасієва, 36а, м.Лиман  (Південна сторона) Донецька область працюють :
    
Лікар - стоматолог Шлюфін В.В. з 08.00 до 13.00, вихідні дні середа, неділя.
Лікар - стоматолог Чулохін В.Є. з 8.00 до 13.30, вихідний день неділя.

- за адресою: вулиця Незалежності 64, м.Лиман (Північна сторона) Донецька область працюють:

Лікар -стоматолог хірург Тітов Є.Г. з 8.00 до 13.00, вихідний день субота, неділя. 
З 08.09.2021 р. лікар- стоматолог Воловод А.О. з 8.00 до 13.10 вихідні дні субота, неділя. 
З 10.09.2021 року планується організувати роботу стоматологічних кабінетів. 
з 8.00 до17.00- для зручності та доступності стоматологічних  послуг мешканцям громади.

Адміністрація КНП «Лиманська ЦРЛ»
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner