Лиманська громада отримала новий шкільний автобус


31 серпня голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко урочисто вручив сертифікати та ключі від 16 шкільних автобусів директорам шкіл, у тому числі і Лиманській ЗОШ №2. Присутня на врученні ключів делегація від Лиманської ТГ у складі: секретаря міської ради Надії Ляшко, начальника управління освіти молоді та спорту міської ради Надії Діденко та директора ЗОШ № 2 Володимира Тихого з вдячністю отримала ключі та всі необхідні документи від новенького автобусу.
Ще ключі від шкільних автобусів отримали директори шкіл Авдіївської Бахмутскої, Великоновосілківської, Вугледарської, Гродівської, Іллінівської, Курахівської, Новогродівської, Новодонецької, Олександрівської, Очеретинської, Селидівської, Соледарської, Торецької, Черкаської територіальних громадах.
«Розвиток освітньої галузі для облдержадміністрації є одним з пріоритетних. Підтвердженням цього є факти – будуються сучасні освітні заклади, встановлюється нове обладнання, підводиться швидкісний інтернет до шкіл вздовж лінії розмежування. В рамках реалізації проєкту «Всеукраїнський рік математики» в українських школах підведено сучасний інтернет, придбано сучасне обладнання 20 закладам середньої освіти, 5 закладам професійно-технічної освіти, 24 закладам дошкільної освіти», - зазначив Павло Кириленко.
Гроші на закупку нових автобусів виділено з державного та місцевих бюджетів, загальною сумою – 29,3 млн гривень.
З 1 вересня придбані шкільні автобуси вийдуть на маршрути та здійснюватимуть підвезення 820 учнів області до місць навчання та додому.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner