Конкурс на заміщення вакантної посади педагогічного працівника

 

Управління освіти, молоді та спорту Лиманської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади педагогічного працівника - консультанта Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Лиманської міської ради Донецької області (на період декретної відпустки основного працівника).
Центр знаходиться за адресою: вул. Незалежності,15, м. Лиман, Донецька область.
Вимоги до посади консультанта:
Посаду консультанта Центру може обіймати особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу педагогічну освіту ступеня не нижче магістра (спеціаліста), стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше п’яти років.
Перелік документів:
- заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
- автобіографія та / або резюме (за вибором учасника конкурсу);
- копія паспорта громадянина України;
- копія документа про вищу освіту (з додатком, що є невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);
- мотиваційний лист;
- копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше п’яти років на день їх подання.     
Особа надає до конкурсної комісії оригінали та завірені належним чином копії документів для участі у конкурсі. Прийом документів здійснюється в управлінні освіти, молоді та спорту Лиманської міської ради протягом 20 календарних днів з дня  опублікування оголошення (з 27.08.2021 по 15.09.2021 до 16.00) за адресою: вул. Незалежності, 15, м. Лиман.
За додатковою інформацією з питань  проведення конкурсу та надання пакету документів звертатися до інспектора з кадрів управління освіти, молоді та спорту Лиманської міської ради Анацької Н.Л. за телефоном: 0995175893.

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner