Відбулась презентація альманаха “Дозиметр честі” Олександра Пасічника

 

6 серпня  2021 року міський голова Олександр Журавльов відвідав редакцію газети “Зоря”, де відбулась презентація альманаха “Дозиметр честі” Олександра Пасічника. На заході були присутні учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та голова Лиманської дорожньої профспілкової організації залізничників та транспортних будівельників регіональної філії Донецька залізниця Леонід Бессарабов.
“Дозиметр честі” — це альманах присвячений 35-річчю Чорнобильської катастрофи. Тут зібрані нариси, статті, інформації, котрі написані особисто автором за 35 років. Сьогодні ця тема для нього актуальна актуальна. Олександр Пасічник постійно зустрічається з “чорнобильцями”, у курсі їх повсякденних справ, знаходить нові персонажі для нарисів.
Зі словами вдячності виступив Олександр Журавльов: «Ми пишаємось вами, тими, хто мужньо захистив рідну землю в тяжку для неї годину. Саме завдяки вашим зусиллям ядерна біда відступила. Дякую За мужність, самовідданість, високий професіоналізм, проявлені під час ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Щиро бажаю всім вам міцного здоров’я, довгих і щасливих років життя, здійснення мрій і сподівань”.
Наприкінці заходу автор висловив щиру подяку Лиманському міському голові Олександу Журавльову та голові дорожньої профспілкової організації залізничників та транспортних будівельників регіональної філії “Донецька залізниця” Леоніду Бессарабову за допомогу у виданні альманаху “Дозиметр честі”.

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner