Генеральний директор ДТЕК Донецькі електромережі проведе онлайн-зустріч з жителями області


ДТЕК Донецькі електромережі запустив цикл онлайн-зустрічей з експертами в енергетичній галузі. 3 серпня в рамках проекту #СпитайПроСвітло жителі області мають можливість поспілкуватися з генеральним директором компанії Олексієм Дегтярьовим. Зустріч буде проходити в прямому ефірі Facebook, протягом якого генеральний директор буде давати відповіді на запитання мешканців.
«ДТЕК прагне стати еталоном клієнторієнтованості та впроваджує європейські стандарти обслуговування. Щоб краще чути і розуміти один одного, а також зробити енергетику трошки ближче й зрозуміліше для клієнтів, проведемо онлайн-зустріч з жителями. Поспілкуємося на теми енергетики та усього, що пов'язано з електроенергією в наших будинках і квартирах. Приєднуйтесь та залишайте свої запитання. Постараюся на всі відповісти», – каже Олексій Дегтярьов.
Початок онлайн-зустрічі – о 10:00. Побачити пряму трансляцію можна за сторінці ДТЕК Донецькі електромережі у Facebook.
Протягом години генеральний директор буде відповідати на питання, зібрані під відповідною публікацією на сторінці ДТЕК Донецькі електромережі. На термінові та невідкладні відповідали відразу, решта – озвучуватимуться під час ефіру.
Ставити запитання можна й під час прямої трансляції. Якщо ваші питання вимагають індивідуального рішення, напишіть ваші персональні дані – ПІБ, номер особового рахунку або повна адреса. Відповіді будуть озвучені під час онлайн-зустрічі. Якщо Олексій Дегтярьов не встигне відповісти на якийсь з них, на сторінці компанії обов'язково буде опубліковано відповідь після прямого ефіру.
Звернутися в компанію за консультацією можна і поза ефіром – в особисті повідомлення на сторінці компанії в Facebook. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі з радістю вам допоможуть.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner