Шановні представники журналістської спільноти міста! Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем журналіста

 

Це свято людей особливої професії: людей принципових, чесних, самокритичних, мужніх та сильних духом, відповідальних та відданих слову.
Журналістика - це професія, яка набуває особливої ваги в сучасну епоху “інформаційних технологій”, саме зараз подача правдивої інформації для громадян будь-якої країни, чи не найважливіший принцип розвитку демократичного суспільства.
Адже свобода слова, вільна преса, подача перевірених фактів – це і є впроваджені демократичні ідеали людства. Для кожної людини, яка хоче жити своїм розумом, самостійно приймати рішення і нести за них відповідальність у сучасному інформаційному просторі, ці ідеали є чи не найважливішими.
Це свято важливе для нашої країни, бо саме сучасні журналісти пишуть чітку і достовірну історію сьогодення, літопис найважливіших подій сучасності, тим самим реалізуючи право українців на доступ до більш повної і точної інформації.
Журналісти Лиманщини завжди відрізнялися дотриманням сучасних норм журналістики: високою професійністю, принциповістю, об’єктивністю та вмінням своєчасно подати основні новини міста. Мешканці нашої громади цінують вашу оперативність та принципове ставлення до висвітлення подій.
Шановні журналісти Лиманщини, бажаю Вам доброго здоров’я, родинного благополуччя, творчої наснаги та невичерпної енергії для втілення у життя всіх задумів, планів і мрій.
Зичу кожному, для кого журналістика - це покликання життя, творчих злетів, легкого пера, яскравих подій, позитивних новин, цікавих журналістських тем та заслуженого визнання!
Нехай Ваша робота ніколи не перетворюється на рутинне ремесло і завжди увінчується цікавими знахідками для нових журналістських робіт!

Міський голова    О.В. Журавльов
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner