Дорогі Лиманці!

 

Для українців вже стало традицією святкувати у третій четвер травня, поки що не офіційне і відносно молоде свято - День вишиванки. Відзначення цього свята розпочалося з 2006 року й відразу стало всенародно улюбленим. Це найбільш самобутнє свято в сучасному календарі, бо вишиванка - це символ нашого народу, наш оберіг та зв’язок поколінь, наше натхнення, культура та національна святиня!
В цей день ми згадуємо про своє коріння, бо українці — народ сильний, незалежний і має чудові традиції, які одні з найкрасивіших в світі! Вишиванка несе в собі духовне багатство, народну мудрість і спорідненість поколінь. 
З давніх часів вважається, що сорочка, вишита різнобарвними нитками та прикрашена візерунками, дарує вдачу та захищає від зла господиню чи господаря. Вишиванка - це не тільки традиційний український одяг, а й оберіг на все життя, символ благополуччя і любові в сім’ї. 
Нехай це свято, яке символізує національну єдність і культурне відродження нашого народу, зітре кордони і об’єднає українців по всьому світу.
Бажаю Вам добробуту, достатку, міцних родинних традицій та наснаги в нових звершеннях заради кращого майбутнього нашої держави. 
Зичу здоров’я та радості, натхнення та позитивних емоцій, чудового настрою та різнобарвних вражень — і в цей святковий день, і щодня!
Зі святом, з Днем вишиванки!

Міський голова О.В.Журавльов 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner