Проведення першого бізнес інкубатора регіонального рівня

 

За підтримки Покровської міської ради, громадської організації “Український Донецький куркуль”, молодіжної бізнес платформи “Залік” у рамках проекту ПАТ КБ “ПРИВАТБАНК” «Бізнес-Інкубатор» 26 травня 2018 року у залі Центральної міської бібліотеки ім Т.Г.Шевченко за адресою: Донецька обл., м.Покровськ, вул. Европейська, б.22 (з 10:40 до 17:00) буде проведено перший бізнес інкубатор регіонального рівня.
Запрошуються на відкриті лекції власники малого та середнього бізнесу, підприємці-початківці та активні люди, які тільки - но замислюються над власною справою, учасники регіонального конкурсу “Український Донецький куркуль”та активна молодь.
Участь у заході безкоштовна, кількість учасників обмежена, тому просимо учасників попередньо зареєструватися за цим посиланням:
https://inkubator.pb.ua/registration/NzFxdGJmcGt0bjZ2b25ybDFyZXNkMDNidHEgaW1xY25sMGxkOGhqNXBiY2F1ODRjNnMyb3NAZw
На початку заходу з вітальним словом виступить: в.о. Покровського міського голови  Сущенко  Ірина  Вячеславівна  та  представник проекту «Бізнес-Інкубатор» Добреля Ірина.
До участі у заході запрошено:  засновника тренінгового агентства "Getmanchuk Group" Євгена Гетманчука з темою «Управління компетенцій керівника: керування без тиску», у рамках якої буде розглянуто: переговорні техніки для роботи з внутрішніми клієнтами; зворотний зв’язок як переговори за інтересами; алгоритми зворотного зв’язку – відпрацювання практичних навичок.
А також керівника  Академії інтернет-маркетингу «WebPromoExperts», директора  з  розвитку  агентства ефективного інтернет-маркетингу «WebPromo» Антона Воронюка з тренінгом «Як просувати бізнес в Інтернеті у 2018 році?»: можливості конкурентного аналізу в онлайні; побудова системи оцінки ефективності Інтернет-реклами; які канали залучення варто використовувати, а які ні; кейси.

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner