Інформаційні вебінари

 

22 та 23 квітня фахівчині Лиманського міського центру зайнятості у форматі онлайн зв’язку ознайомлювали клієнтів з питаннями в сфері законодавства про зайнятість та джерелами пошуку вакансій.
Так, 22 квітня, на вебінарі «Сучасні джерела пошуку роботи. Працевлаштування в мережі інтернет» спікерка роз’яснила  важливість вмілого планування, активних та послідовних дій під час пошуку роботи. Також, учасники дізнались про основні дієві джерела інформації про вакансії, в тому числі скориставшись базою вакансій служби зайнятості на інтернет-порталі https://www.dcz.gov.ua/ та, що треба робити, якщо не має змоги влаштуватись за раніше отриманою професією.
23 квітня, долучившись до спілкування через Skype зв’язок безробітні, під час інформаційного вебінару, мали змогу отримати вичерпну інформацію щодо роботи служби зайнятості в умовах карантину. Дізнались про  електронні сервіси, державні гарантії у сфері зайнятості, стан регіонального ринку праці, комплекс соціальних послуг, які надає служба зайнятості. Фахівчиня детально роз’яснила інструкцію реєстрації в електронних кабінетах, умови нарахування допомоги на випадок безробіття у період карантину тощо.    
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner