Електронний кабінет роботодавця - сучасний сервіс служби зайнятості

 

Нещодавно у Лиманському міському центрі зайнятості відбулася  онлайн зустріч фахівців з роботодавцями району з приводу надання роз’яснень щодо використання у роботі сервісу служби зайнятості „Електронний кабінет роботодавця”.
«Сучасні інформаційні та телекомунікаційні технології стрімко зростають та відкривають нові великі можливості. Розвиток  інформаційних технологій привів до появи «електронного» або «безпаперового» офісу», - такими словами розпочала зустріч Наталія Грищенко, начальник відділу взаємодії з роботодавцями.
Вона надала інформацію роботодавцям про використання сучасного сервісу – Електронний кабінет роботодавця. Це персональне автоматизоване робоче місце, доступ до якого роботодавець може отримати за допомогою комп’ютера, мобільного телефона чи іншого гаджета, підключеного до мережі Інтернет. Для створення власного Електронного кабінету роботодавцю необхідно звернутись до центру зайнятості, повідомити адресу електронної пошти, сформувати логін та пароль, за допомогою яких авторизуватися та отримати доступ до послуги на сайті Державної служби зайнятості. 
Користуючись Електронним кабінетом, роботодавець має змогу надавати вакансії, переглядати стан укомплектування заявлених вакансій, історію направлень центром зайнятості шукачів роботи, актуальні резюме шукачів роботи та подавати форми звітності до центру зайнятості онлайн.  
У продовж зустрічі учасникам покроково та наочно презентували реєстрацію роботодавця в Електронному кабінеті задля отримання доступу до послуги на сайті державної служби зайнятості.
Електронний кабінет зорієнтований, насамперед, на скорочення витрат часу для відвідування центру зайнятості та на підвищення рівня комфорту під час взаємодії роботодавців зі службою зайнятості.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner