Донецька торгово-промислова палата починає постійно діючий проект Business Project Workshop

 

Донецькою торгово-промисловою палатою заплановано цикл безкоштовних семінарів з бізнес-планування для підприємців-початківців та учасників програми «Український донецький куркуль», які стартують з            26 червня 2018 року, та відбудуться у 6 містах Донецької області – Краматорськ, Дружківка, Костянтинівка, Мирноград, Покровськ, Бахмут.
Донецька торгово-промислова палата починає постійно діючий проект Business Project Workshop для підвищення спроможності бізнесу Донецької області до обізнаних проектних дій зі стратегічного розвитку, бізнес-планування та вдосконалення навичок менеджменту.
Перший крок цього проекту - відкрита консультаційна лінія «4Round» для малого та середнього бізнесу регіону, у тому числі потенційних учасників програми «Український донецький куркуль», яка стартує з 26 червня 2018 року.
Це 4 відкриті вікна консультантів з бізнес-планування та менеджменту, котрі будуть доступні в он-лайн режимі (e-mail, мобільний зв'язок, Skype, Viber) протягом 1 години кожний четвер протягом місяця (час узгоджується додатково). Час однієї усної консультації - 15-20 хв. Запит на консультацію подається через Google Form за адресою: http://bit.ly/2HHLCKS
Напрямки консультацій:
•    вибір бізнес - ідеї та ринкові стратегії;
•    маркетинг, пошук та розробка ринкової ніші;
•    обов'язкові елементи бізнес-плану;
•    основи розрахунків та техніко – економічне обґрунтування проекту;
•    критерії цілісності, якості та відповідності бізнес-плану до вимог проектів.
Також Донецькою ТПП створений майданчик – платформа спілкування бізнес-спільноти та обговорення питань бізнес-планування та проектної діяльності у мережі Facebook: DCCI FOR BUSINESS: Навчання з бізнес-планування та проектної діяльності:
https://www.facebook.com/groups/153547385191814/ де також надаються додаткові консультації та публікуються допоміжні матеріали.

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner