Оголошення про проведення консультацій з громадськістю

 

Оголошення про проведення консультації з громадськістю.
Виконавчий комітет Лиманської міської ради з 23.04.2018 р. по 23.05.2018 р. проводить консультації з громадськістю у формі публічного громадського обговорення питання зміни тарифів на перевезення пасажирів і багажу автомобільним транспортом на міському маршруті “Лиман (АС) — Зелений Клин”.
З інформаційно-аналітичними матеріалами з даного питання ви можете ознайомитися на офіційному сайті Лиманської міської ради у розділі «Громадська участь», підрозділі «Консультації з громадськістю»
Пропозиції з приміткою “Зміна тарифів” ви можете надсилати до 23.05.2018 р.:
- на приймальню міського голови за адресою: м. Лиман, вул. Незалежності, 46, приміщення виконавчого комітету міської ради, ІІ поверх;
- на електронні пошти: rada@krliman.gov.ua; krasnyiliman@ukr.net;
- на офіційну сторінку міської ради у Facebook www.facebook.com/radaliman;
 - за телефоном 4-15-86.
Консультації з питання, що винесено на публічне громадське обговорення, надаються за тел. 4-15-86 (загальний відділ міської ради, приміщення міської ради, м. Лиман, вул. Незалежності, 46, ІІІ поверх).
Відповідальна особа – Фесенко В.П., Муравльова О.М.– заступники міського голови, тел. 4-14-36, 4-18-57
Підсумкове засідання «круглого столу» з питання зміни тарифів на перевезення пасажирів і багажу автомобільним транспортом на міському маршруті “Лиман (АС) — Зелений Клин” відбудеться 25.05.2018р. о 14.00 в приміщенні міської ради за адресою м. Лиман, вул. Незалежності, 46.
Реєстрація учасників з 13.30.
Виконавчий комітет міської ради.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner