Голова Донецької облдержадміністрації відвідав Лиманщину з робочим візитом.


18 квітня в ході робочої поїздки до Лиманської ОТГ очільника області, Павло Жебрівський та міський голова Петро Цимідан відвідали 4-ри куркульські господарства.
Голова Донецької облдержадміністрації залишився задоволеним від побаченого: “Доки у громадах є такі люди, Лиманщина матиме величезну перспективу”.
Так, у межах візиту, делегація відвідала селище Дерилове, де розпочала своє велике фермерське господарство пані Наталія Гайдук — мати 5-ох дітей. В межах конкурсу вона отримала 500 тисяч гривень підтримки, на які закупила корів та облаштувала приміщення для збору та аналізу якості молока. Далі перемістились у селищі Лозове, де на гроші проекту відкрили шиномонтаж. Ветеран АТО Юрій Улітін добре розуміється на техніці, тому вирішив створити бізнес на своєму хисті: у межах програми придбав необхідні інструменти та будівельні матеріали. Наступною зупинкою у робочому візиті керманича області стало місто Лиман: Валентин Ткачук у межах програми придбав апарат УЗД для діагностики тварин та має попит на свої послуги навіть у Сєвєродонецьку, та Олександр Зінковський, який придбав сміттєвоз та організував вивезення сміття з приватного сектору міста та навчальних закладів.
По закінченню об'їзду куркулів Лиманщини, Павло Жебрівський завітав до міської ради, де поспілкувався з підприємцями, вислухав їх питання та максимально надав свої відповіді. Присутні представники бізнесу громади ставили важливі питання щодо енергетики, газових лічильників, тощо. Деякі питання очільник області взяв на власний контроль.

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner