з нагоди Дня медичного працівника

 

Шановні працівники медичної галузі!
Від імені Лиманської міської ради, її виконавчого комітету та від себе особисто вітаю Вас з Днем медичного працівника!
Кожен з нас розуміє, що немає нічого важливішого і дорожчого, ніж здоров'я! Тому професія лікаря завжди вважалася однією з найнеобхідніших та  найшанованіших у світі. 
Ваша нелегка праця має велику шану у суспільстві: її поважають та цінують, бо саме у Ваших руках зосереджені найбільші людські цінності — здоров’я та людське життя.
Лікар це почесна, гідна поваги та благородна професія, для якої завжди актуальні такі принципи, як гуманність, доброчесність, жертовність та професіоналізм. Саме Ви даруєте віру та надію, рятуєте людські життя, допомагаєте у боротьбі з найпідступнішими і найтяжчими хворобами, повертаєте нам здоров’я. 
Не дивлячись на труднощі, щодня ви самовіддано продовжуєте виконувати свій професійний обов’язок, виявляючи турботу, співчуття та милосердя.
Події останніх кількох місяців засвідчили, настільки важлива та потрібна ваша професія. Адже саме Ви опинились на передовій у боротьбі зі страшною та небезпечною хворобою - коронавірусною інфекцією. Не вагаючись, з особливою сміливістю та відвагою Ви взяли на себе основний тягар у битві з цією підступною хворобою.
Від усього серця вітаю Вас з професійним святом і бажаю Вам міцного здоров’я, успіхів, наснаги, достатку та доброго настрою.
Хай усе добре, зроблене з душею та натхненням, повертається до Вас сторицею! Нехай кожна мить життя радує своєю неповторністю!
Нехай кожен новий день приносить Вам лише задоволення від роботи, душевний спокій, професійні здобутки, добробут та достаток!

З повагою, Лиманський міський голова Петро Цимідан
 

Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner