до мешканців Лиманської громади!

 

Шановні жителі Лиманщини!
На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 “Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” з метою недопущення поширення на території Лиманської об’єднаної територіальної громади коронавірусної інфекції прошу всіх мешканців громади дотримуватися карантинних обмежень.
Ситуація з коронавірусом в нашій країні та світі демонструє, що для цієї хвороби неважливі наші національність, стать або віросповідання. 
Кожен з мешканців Лиманщини повинен зрозуміти, що цього року, заради власної безпеки, доведеться поступитися традиціями та звичаями, до яких ми звикли. 
Це стосується не лише освячення Великодніх кошиків в храмах громади, але й відвідування кладовищ, традиційних пікніків та походів у гості. 
Від нашої поведінки на Великодні свята, від нашої відповідальності та дисциплінованості будуть залежати особиста безпека кожного з нас, наших близьких та рідних. 
Тому дуже прошу Вас, за можливістю, на Великдень залишатися вдома.    
Закликаю Вас ставитись із порозумінням до обмежувальних  заходів із запобігання поширенню на території України коронавірусної хвороби. 
Прошу кожного бути свідомим та відповідальним, адже від цього залежить здоров’я кожного з нас та наших близьких. 

З повагою, Лиманський міський голова Петро  Цимідан
 

Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner