Новину спорту

 

Участь у Всеукраїнському турнірі з дзюдо пам’яті ЗТУ Березюка В.А. в м. Харків
На Всеукраїнському турнірі з дзюдо пам’яті ЗТУ Березюка В.А. в м. Харків 14-15 грудня 2019 року, в якому взяли участь близько 260 учасників, дзюдоїсти збірної команди Лимнської ОТГ показали такі результати: Сотник Вікторія (48 кг) і Лисенко Варвара (44 кг)  стали чемпіонами, Сімінченко Дар’я (40 кг), Гримов Кирило (66кг), Гудзенко Андрій (60кг) завоювали срібні медалі , Костюченко Богдан (55 кг) став бронзовим призером цих змагань. П’яті місця у Кривинської Таміли, Дзюби Артема, 7 місце -  у Гринько Миколая (46 кг).
В той час як учні виборювали першість на змаганнях в м. Харків, тренер з дзюдо ДЮСШ м. Лиман Рогоза Олексій Ігорович 14 грудня 2019 року на відкритому  турнірі в м. Словянськ з тактичної боротьби (грепплінг) «Живая сталь» в ваговій категорії до 65.9 кг серед спортсменів 18 років та старше завоював 1 місце (боротьба в кімоно),  та став другим (боротьба без кімоно).  
 

 

Вихід до фіналу
На паркеті фізкультурно-спортивного клубу «Локомотив» міста Лиман з 09.12.2019 року по 11.12.2019 року відбулися змагання відбіркового етапу чемпіонату України з футзалу серед команд дівчат старшої вікової категорії 2003-2004 років народження, в яких за єдину путівку до фінального етапу у Вищій лізі вели боротьбу чотири команди: «Багіра» -ДЮСШ (м. Лиман), Донецька область), ДЮСШ (м. Первомайськ, Харківська область), «Кобра» (м. Білокуракіне, Луганська область), «Атлет» (м. Борова, Харківська область). У такій послідовності команди розташувались у підсумковій таблиці.
Збірна Донецької області «Багіра» -ДЮСШ з міста Лиман здобула дві перемоги - над командою «Кобра» - 4:2, командою ДЮСШ міста Первомайськ – 3:1 і зіграли унічию з «Атлетом» - 1:1.
У березні 2020 року «Багіра» -ДЮСШ (м. Лиман)візьме участь у фіналі Вищої ліги серед дівчат 2003-2004 років народження. Команду підготував тренер вищої категорії з футзалу Олександр Резніков.
На фото: збірна команда Донецької області «Багіра» -ДЮСШ (м. Лиман).
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner