Лиманське відділення поліції інформує!

 

Наряд групи реагування поліції вилучив канабіс у нарколюбителя зі Лиманського району
Під час несення служби на території району наряд групи реагування Лиманської поліції зупинив для перевірки мешканця смт. Дробишеве 1985 року народження, що знаходився у стані сп'яніння. При складанні постанови про адміністративне правопорушення поліцейські провели поверхневий огляд одягу чоловіка та виявили у нього два згортка з рослинною речовиною зеленого кольору.
Вилучена речовина відправлена на експертизу.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України, що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 3 років.

 

В Лимані ще один заклад підтримав ініціативу «Тонка синя лінія»
Споживче товариство кооператор бар-магазин №5 отримало відзнаку від поліцейських Лиману із закликом дотримуватись закону, поважати країну та підтримувати поліцейських.
Нагадаємо, «Тонка синя лінія» - є соціальним рухом, який прийшов до України зі Сполучених Штатів Америки. Там це символ місця поліції в суспільстві - тонка грань між законом і анархією. В той же час - це прояв поваги до тих поліцейським, які віддали своє життя, захищаючи закон.
Адміністрація магазину бару залюбки підтримала ініціативу. Відзнаку «тонка синя лінія» вручив начальник сектору реагування Лиманського відділення поліції Валерій Попережай. Загалом в Лимані 9 закладів мають таку відзнаку.
 

 

Поліцейські негайно відреагували на жарт учнів, котрий міг призвести до трагічних наслідків
Сьогодні, до Лиманського відділення поліції надійшло повідомлення від фельдшера швидкої допомоги, про те що була надана допомога 14- річній дівчинці, одного із навчального закладу міста Лимана, як в подальшому було з’ясовано внаслідок жарту однокласників, які прибрали стілець, коли остання сідала.
Вже за хвилину повідомлення було оброблено, а на місце направлено наряд поліції для з’ясування всіх обставин. На щастя, ніяких серйозних ушкоджень у дитини не було, а очільник Лиманської поліції Олександр Безщасний спільно з старшим інспектором ювенальної превенції одразу вирушили до місцевого навчального зпкладу, де трапилась дана подія, щоб поспілкуватись з дітьми, педагогами на тему безпечної поведінки в освітньому закладі. А також, нагадали вихованцям про шкільний «булінг» та надали поради як протидіяти цькуванню з боку однолітків.
Потім начальник Лиманського відділення поліції розповів школярам про роботу поліції, про новітні технології, які використовують в роботі поліцейські, яку вони зарплату отримують та розповів про вищі навчальні заклади системи МВС.
«Гості в погонах» подякували підліткам за увагу та порадили у разі виникнення будь-яких питань звертатися до них за допомогою. І запевнили: поліція завжди прийде на допомогу тим, хто цього потребує.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner