з нагоди Всесвітнього дня волонтерів

 

Шановна громадо Лиманщини!
Волонтерський рух — не професія, це покликання людей з великим серцем, добрими намірами та щирими вчинками робити нашу країну сильнішою, а людей, які потребують допомоги — щасливішими. 
Самовідданість волонтерів не має меж, а вклад цих людей у захист України сьогодні важко оцінити! Адже сьогодні, в умовах справжніх кривавих воєнних дій на українській землі, підтримка людей, які вимушено залишили свої домівки на окупованій агресором території, підтримка наших героїв, оборонців українських кордонів свободи та незалежності — не має ціни та гідної нагороди. 
Краще за всі слова світу на Вашу адресу скажуть вдячність земляків, які звернулися до Вас за допомогою та підтримкою, а отримали набагато більше — людяність у підході до кожної справи, доброту, а головне — чуйність.
Вітаємо всіх учасників волонтерського руху Лиманщини! Нехай життєва наснага та невичерпний оптимізм й надалі супроводжують вас стежками благородної справи! Дякуємо усім, хто не чекаючи нагороди, продовжує присвячувати своє життя допомозі іншим. 

Міський голова                        Петро Цимідан

Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner