Презентація територіального бренду Лиманської ОТГ

 

Лиманщина відкриває нову сторінку розвитку в рамках запуску власного бренду: Лиманщина - гостинна та відкрита. 
В цьому році Лиманська ОТГ стала одним з учасників соціального проекту брендування територій Brandville (Брендвіль), який втілюють ГО “Конгрес Активістів Культури” та студія дизайну Logogo. 
Сьогодні кожна територія, село, місто, що прагнуть розвиватись - мають використовувати потенціал маркетингу у своїй діяльності. Для того, щоб зростати, відкривати себе новим зовнішнім аудиторіям та покращувати сприйняття внутрішніх аудиторій - громадам необхідно мати своє, унікальне, обличчя і характер, за якими легше буде себе ідентифікувати для самих себе та презентувати новим знайомим. 
Саме ці задачі допомагає реалізувати бренд території.
У травні сталось перше знайомство Лиманщини з розробниками, під час якого були і презентації, і воркшопи, і неформальні розмови, і екскурсії місцями громади.
Тарас Доненко, дизайнер проекту Brandville:
Розбив один зі своїх стереотипів. Збираючись на Донбас, в Лиманську ОТГ, очікував побачити промисловий район у степах. А тут краса на красі, турбаза за турбазою, там ліси, тут поля, а трохи збоку крейдяні гори. Зліва блакитні озера, справа річки, а трохи збоку водосховище. І такі картинки три дні. Ну і приймаюча сторона підтвердила нам те, що ми спочатку побачили в результатах анкетування місцевих мешканців - гостинність і відкритість людей ну просто зашкалювала))”.
Після експедиції в громаду була креативна робота команди, обговорення, консультації та голосування через інтернет в робочій групі, до якої могли приєднатись усі бажаючі. 
І ось бренд визрів і готовий показати своє обличчя! 
23 жовтня команда Brandville буде презентувати бренд Лиманщини у приміщенні міської ради м. Лиман. На презентації можна буде почути, як він створювався і чому вийшов саме таким, які цінності несе в собі. Можна буде побачити перші зразки сувенірної продукції з новим брендом та зразки нової системи навігації. 
Всі небайдужі до розвитку Лиманської громади можуть прийти на презентацію та першими побачити новий бренд, з яким почнеться нова сторінка історії краю.
23 жовтня 14:00
Приміщення виконавчого комітету Лиманської міської ради
вулиця Незалежності, 46, ІІІ поверх (велика зала засідань)

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner