ООН оголошує конкурс бізнес-грантів на сході України.


 Програма ООН із відновлення та розбудови миру за підтримки Європейського Союзу оголошує конкурс малих бізнес-грантів на відкриття, відновлення та розширення мікро, малих та середніх підприємств на підконтрольних уряду України територіях Луганської та Донецької областей, та в районах Запорізької області уздовж узбережжя Азовського моря.
 Метою програми є відновлення та посилення ділової активності, зниження напруги на ринку праці та забезпечення розвитку секторів економіки, які є критично важливими для подальшого економічного розвитку регіону. Загальна сума грантового пулу, який буде розподілено протягом 2019-2020 років складає 2,48 млн євро.
 З метою системного та сталого розвитку економіки цільових регіонів, грантова підтримка надаватиметься для реалізації бізнес-проектів в таких секторах:
1.      Виготовлення кераміки;
2.      Текстильна промисловість;
3.      Індустрія гостинності (в т. ч. готельно-ресторанний сектор, індустрія розваг та відпочинку);
4.      Виробництво харчових продуктів;
5.      Зернові та олійні культури;
6.      Молочні продукти та яловичина;
7.      Домашня птиця та яйця.
 Максимальна сума одного гранту - до 6,500 євро в гривневому еквіваленті. Підприємці, які отримають грант, мають зробити власний внесок у реалізацію бізнес-плану (у грошовій чи іншій формі, наприклад, безоплатною працею, наданням обладнання, приміщення тощо) у розмірі не менше 25% від вартості проекту.
 Детальніше з умовами конкурсу можна ознайомитись за посланням: http://www.ua.undp.org/content/ukraine/uk/home/get-involved/UN-RPP-to-announce-business-grants-in-eastern-Ukraine/

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner