Вітання міського голови до Дня Державного Прапора України та до Дня незалежності України.

 

Шановні земляки!
Від імені Лиманської міської ради, її виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю вас із Днем Державного Прапора України і 28-ю річницею незалежності України!
Події 1991-го року кардинально змінили історичну долю нашої країни. Тоді, кожен українець, об’єднав свої зусилля навколо сповідування власної культури, розвитку власних традицій, аби майорів український Прапор та панував український Закон на рідній землі! Доленосний, законний Всеукраїнський референдум за Акт проголошення незалежності України став єдиною точкою відліку в житті кожного з нас.
Скажу без сумніву — роки незалежності України були випробуванням. Але найпрацелюбніша нація — українці, із самоповагою долає труднощі у розбудові власної європейської держави. Дуже прикро, що сьогодні, у розвиненому ХХІ-му сторіччі, маючи таки болючі спогади та досвід І-ї та ІІ-ї світових війн, ми маємо знову брати до рук зброю та відстоювати право на власну незалежність, власну думку та мирне майбутнє. Кращі сини своєї Батьківщини щодня віддають життя за наш спокій, за єдність країни, за свідомий вибір українців у 1991-му році!
Дорогі земляки! Бажаю вам та вашим рідним миру та злагоди, міцного здоров’я та щедрої долі! Нехай кожна наша справа та починання, заради міцної та квітучої України, буде успішною. Такою, що серця будуть сповнені гордістю за нашу державу! А головне — нехай джерело надії, віри та любові до України ніколи не спорожніє! І тоді ніхто не зможе здолати Україну. Зі святом вас! Хай живе вічно — Україно!

З повагою,
міський голова                    Петро Цимідан

 

Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner