з нагоди Дня працівника природно-заповідної справи

 

Шановні працівники установ природно-заповідного фонду Лиманщини! Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята!
Наш чудовий, мальовничий край, справжні “легені Донбасу” завжди вирізнявся своєю природною різноманітністю! На наших землях гармонійно поєднані озера, соснові ліси, степи, річки та крейдова флора, які відновлюють внутрішні сили людини, дають натхнення та є домівкою для тисяч рослин та тварин! 
Дивлячись на все це розумієш важливість та необхідність підтримки заповідної справи Лиманщини — важливого напрямку природоохоронної діяльності, яка покликана зберігати та дбайливо використовувати унікальні й типові куточки природи! 
Це свято небайдужих людей, які прагнуть зберегти природу і для яких її збереження стає справою життя. Переконаний, що завдяки вашим зусиллям та досвіду, ініціативності та творчій думці, доброті та дбайливому ставленню до природи буде не лише збережено, а й забезпечено подальший розвиток природно-заповідного фонду Лиманської громади! 
Охороняючи рідкісні рослини, ми охороняємо природу, а зберігаючи природу як основу нашого буття, ми бережемо країну. У цей святковий день бажаю всім вам здоров’я та щастя, родинної злагоди і достатку, нових професійних успіхів у справі збереження природи!

З повагою Лиманський міський голова                    П.Ф.Цимідан
 

Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner