Концерт академічного Ансамблю до Дня Конституції України!

 

27 червня о 10:30 у концертній залі ЦКД ім. Горького відбудеться виступ Заслуженого академічного Ансамблю пісні і танцю Збройних Сил України!
Художній керівник і головний диригент – Заслужений діяч мистецтв
України, полковник Дмитро АНТОНЮК.

Народжений у 1939 році, Ансамбль пройшов видатний історичний,
військовий, творчий шлях; є одним із провідних мистецьких колективів України, який знають далеко за межами нашої держави. Ансамбль пісній танцю Збройних Сил України — лауреат Всеукраїнського рейтингу «Бренд року», у номінації “Народне визнання”, нагороджений Почесним знаком “Найкращий коллектив” на Міжнародному музичному форумі в Китаї, де були представлені провідні колективи з тридцяти країн світу. За вагомий внесок у розвиток української культури та мистецтва Ансамбль пісні й танцю Збройних Сил України нагороджено Почесною відзнакою Комітету Верховної Ради України з питань культури і духовності “Мистецький Олімп України”. Колектив нагороджений Почесною відзнакою міжнародного рейтингу “Україна у третьому тисячолітті”, визнаний гідним Почесної нагороди в Національному рейтингу України “Суспільне визнання”. Ансамбль давно і заслужено називають “фабрикою зірок”, виконавці, які починають свій творчий шлях саме у цій майстерні, згодом стають справжніми зірками, серед багатьох - Павло Зібров, Тарас Петриненко, Тіна Кароль, Злата Огнєвіч.
Согодні провідними солістами Ансамблю є Заслужені артисти України Наталя Заболоцька, Ярослава Руденко, Христина Охітва, Олексій Шпортько, Сергій Юрченко, лауреати міжнародних конкурсів Людмимла Зеленянська, Маргарита Мелешко, Юлія Олійник. Вражає палітра стилів і жанрів: військово-патріотичне і народне мистецтво, класика, естрада, джаз, рок-музика… 
Ансамбль пісні і танцю Збройних Сил України завжди є не змінним учасником на всіх важливих та відповідальних заходах. З початку бойових дій на сході країни є бажаним гостем у військових частинах, шпиталях, піднімаючи дух захисників цілісності і Незалежності України.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner