Привітання з нагоди визволення населених пунктів Лиманщини від незаконних збройних формувань

 

Шановні земляки! 
Від імені Лиманської міської ради, її виконавчого комітету та від себе особисто сердечно вітаю вас з 5-ю річницею Визволення населених пунктів нашої громади від незаконних збройних формувань! 
За кожен день, який ми проживаємо на вільній лиманській землі, було заплачено найдорожчу ціну — життя солдатів-визволителів, гідних синів України! Коли у червні 2014-го на Донеччину прийшла біда, небайдужі, відважні українці, не задумуючись, прийшли нам на допомогу.  На вівтар нашого визволення поклали свої життя славні сини Київщини і Дніпропетровщини, Харківщини і Івано — Франківщини, Тернопільщини і Миколаївщини, Одещини, Житомирщини і Криму. Ми віддаємо данину пам’яті та поваги тим українцям, які національну самовідданість поставили вище за власне життя. Запеклі бої, де центром були Ямпіль, Закітне, Крива Лука, підтверджують силу духу та стійкість наших військовослужбовців. Завдяки цим сміливим людям населені пункти Лиманщини вже п’ять років живуть у спокої та злагоді. 
Разом з тим, вже п’ятьох своїх синів втратила Лиманська земля: вічна пам’ять нашим землякам - Володимиру Бражнику, Геннадію Запарі, Сергію Карпо та Ростиславу Пронькову, які серед перших стали на захист країни та знайшли свій останній спочинок під Луганськом, Донецьком, Іловайськом і Дебальцеве. 
Низький уклін рідним і близьким загиблих героїв. Нема у світі нічого такого, що могло б замінити втрату сина, чоловіка, батька, брата.
Ціною власного життя, герої цієї підступної та жорстокої війни в черговий раз довели усьому світу — Україна єдина і неподільна. І в єдності — наша сила! 
Вічна слава патріотам, які загинули за свободу рідної країни! 

З повагою Лиманський міський голова П.Ф.Цимідан

Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner