Організаційний комітет виставки “ЕКСПО-2020” в Дубаї оголосив про початок відбору проектів

 

які стануть частиною програми Global Best Practice Programme (www.expo2020dubai.com/en/programmes/best-practice-programme).
Місія Global Best Practice Programme - сприяти широкому поширенню інформації про проекти, які досягли відчутних результатів у вирішенні найбільших світових викликів, досягнень цілей сталого розвитку ООН, а також проекти, які можуть бути легко застосовані та реалізовані у різних частинах світу.
Впродовж роботи Всесвітньої виставки “ЕКСПО-2020”, яка відбудеться у Дубаї (ОАЕ) з 20 жовтня 2020 року - 10 квітня 2021 року, програма сприятиме просуванню ідей та ініціатив щодо покращення життя населення країн-учасниць виставки, економічної та екологічної ситуації, а також шляхи, якими автори та учасники проектів здійснюють свій внесок у сталий розвиток.
Оргкомітет “ЕКСПО-2020” очікує на участь проектів, які покликані вирішувати глобальні виклики в таких сферах:
•    інклюзивне та дієве надання послуг,
•    засоби до існування та розвиток підприємств,
•    життєздатні середовища існування,
•    соціальний розвиток,
•    харчова та енергетична безпека, доступ до питної води.
До участі у програмі запрошуються уряди, корпорації, міжнародні організації, неурядові організації, представники академічних кіл та громадянського суспільства.
Кінцевий термін для подачі заявок - 30 червня. Подати власну заявку на участь у програмі ви можете за посиланням - www.expo2020dubai.com/en/programmes/best-practice-programme.
Додаткову інформацію про програму можна отримати за посиланнями: www.youtube.com/watch?v=8-dbRPu5doU&feature=youtu.be,www.expo2020dubai.com/en/whats-new/expo-stories/20181127-bpp.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner