з нагоди звільнення міста Лиман від російської окупації

 

Шановні земляки! 
Від імені Лиманської міської ради, її виконавчого комітету та від себе особисто сердечно вітаю вас з 5-ю річницею Визволення нашого міста від російських терористичних військ! 
За кожен день, який ми проживаємо у мирі та злагоді, на вільній лиманській землі було заплачено найдорожчу ціну — життя солдат-визволителів. Від усіх жителів нашої громади маю за честь висловити щиру подяку бійцям та командирам батальйону “Артемівськ”, 25-ї, 92-ї, 95-ї бригад та інших військових підрозділів за мужність та героїзм, відвагу та готовність до самопожертви під час визволення нашого рідного краю. З великим сумом ми згадуємо бійця 79-ї окремої аеромобільної бригади Юрія Власенко: звичайний хлопець з Кропівницького, який не вагаючись став до лави захисників незалежності України та загинув, прикриваючи своїх бойових побратимів. Загинув, звільняючи наше рідне місто від проросійських бойовиків! Наша пам’ять ніколи не зітре спогади про червневі події 2014-го року. Болючі спогади за загиблими завжди будуть лунати з наших сердець.
Підступність ворога не має меж, а війна триває та не знає жалю: злочинці принесли на нашу землю стільки горя та сліз! Порушуючи норми та принципи міжнародного права, угоди та співпрацю, українцям нав’язали війну: криваво та підступно ворог окупував українські землі, несучи лише хаос, страждання та біль втрат. 
У літопис боротьби нашої країни за свою самобутність назавжди закарбовані імена гідних синів Лиманщини: Володимира Бражника, Геннадія Запари, Сергія Карпо та Ростислава Пронькова.  Пишаємося їх відвагою. Поділяємо їх любов до рідної землі. Продовжимо їх справу — боротьбу за свободу та незалежність нашої країни. 
Вічна слава героям, які загинули у бою та які продовжують боронити Україну від ворога. 
Зі святом визволення вас, шановні земляки!

З повагою,Лиманський міський голова                Петро Цимідан
 

Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner