Третій Міжнародний курс з прав людини

3 23 по 27 вересня 2019 року в Обсерваторії ЮНЕСКО Вілла Окампо (Буенос-Айрес, Аргентина) відбудеться третій Міжнародний курс з прав людини, організований Міжнародним центром підтримки прав людини ІІ категорії ЮНЕСКО (СІРОН).

Темою заходу визначено «Розвиток і права людини: друзі чи противники?». Даний курс спрямований на фахівців з досвідом у сфері прав людини, активістів неурядових організацій, державних службовців тощо. Усього передбачається обрання 35 учасників. Учасники заходу мають вільно володіти англійською та/або іспанською мовами. Учасники, які пройдуть конкурсний відбір, будуть забезпеченні стипендією на покриття витрат з харчування, внутрішні трансфери та проживання. Транспортні витрати та медичне страхування покриваються за рахунок учасників.

Детальна інформація щодо умов участі у конкурсі та порядку подачі заявок (до 10 червня 2019 року) розміщена за посиланням: http://www.cipdh.gob.ar/en/international-course-human-rights-2019/. Враховуючи зазначене просимо проінформувати молодіжні центри, молодіжні громадські організації, зацікавлену молодь про зазначений проект.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner