17 квітня у Будинку науки і техніки Регіональної філії «Донецька залізниця » м. Лиман відбувся загальнообласний ярмарок вакансій "Робота обирає тебе"

 

У Ярмарку взяли участь керівники та представники кадрових служб 17 роботодавців, представники Лимнської міської ради, успішні підприємці громади, студенти Лиманського професійно-технічного училища, представники медіа та пошукачі роботи.
Представнця Лиманської міської ради Ірина Сабініна доповіла присутнім про еконо-мічне зростання підприємництва на території громади, перспективи розвитку у громаді та дію проекту з підтримки малого та середнього бізнесу.
Студенти училища презентували професії яким навчаються та представили їх у пос-тановках та флеш-мобі.
Захід організований за напрямами «Профорієнтація», «Підприємництво», «Профе-сійний старт». У локаціях проводилось експрес-тестування, консультування з питань зайня-тості та складання резюме. Була проведена презентація інноваційних послуг: гугл-карта ва-кансій , скайп-співбесіда, електронні кабінети роботодавців та шукачів роботи, онлайн-додатки служби зайнятості, відео презентації вакансій, електронних паспортів роботодав-ців, історій успіху бізнесу. Підприємці представили свої вироби, презентували послуги та надавали консультаційну допомогу. 
«Проведення таких масштабних заходів у форматі локаційних майданчиків для робо-тодавців, шукачів роботи, учнівської молоді, успішних підприємців забезпечує їх безпосе-редній контакт та ефективне вирішення питань зайнятості» - зазначила у своєму виступі директор Лиманського міського центру зайнятості Тетяна Єрьоменко. 
На ознайомлення особам, що шукають роботу було представлено вакансії найрізно-манітніших професій міста Лиман та інших міст Донецької області, а по  «ПАТ» Укрзаліз-ниця по всій країні. 
Загальнообласні ярмарки вакансій проводяться двічі на рік, наступний відбудеться восени.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner