Привітання міського голови з нагоди міжнародного жіночого дня — 8 березня!

 

Дорогі жінки!
Сердечно вітаю Вас із найпрекраснішим святом весни — Міжнародним днем Жінок, що ототожнює свято любові та краси у всьому світі! Тисячоліття світової історії осяяні вашою мудрістю та ніжністю, турботою та красою.
Турботливі бабусі, ніжні матері, любі сестри, кохані дружини, милі та щирі дочки й онучки — ви найдорожче, що є у житті чоловіків! Ви спроможні підкорити цілий світ своєю рішучістю, безмежним терпінням та наполегливістю! Такі хоробрі й, водночас, такі тендітні — скільки всього тримається на ваших плечах! Від плекання домашнього вогнища, успішних ділових відносин, до важких та небезпечних спеціальностей, як то виробництво чи захист Батьківщини. Без вашої наполегливості неможлива розбудова спроможної та квітучої  Лиманської громади!
Милі наші чарівниці! Від імені Лиманської міської ради, її виконавчого комітету, всіх чоловіків громади та від себе особисто я маю за честь вітати вас та бажаю кожній представниці Лиманщини величезного жіночого щастя, любові та добра! Нехай поряд завжди буде міцний та впевнений чоловік, з яким будь-який буревій буде звичайною негодою. Будьте кохані та щасливі!

Міський голова                            Петро Цимідан
 

Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner