з нагоди міжнародного жіночого дня — 8 березня!

Дорогі наші жінки!
Турботливі бабусі, ніжні матері, любі сестри, кохані дружини, милі та щирі дочки й онучки! Сердечно вітаю Вас із найпрекраснішим святом весни — Міжнародним днем жінок, що ототожнює свято любові та краси у всьому світі!
Ви — найдорожче, що є в житті чоловіків. Такі хоробрі й такі тендітні, ви підкорюєте всесвіт своєю рішучістю, наполегливістю, безмежним терпінням та душевною щедрістю. Скільки всього тримається у світі на ваших тендітних плечах: ви берегині домашнього вогнища й ділові партнери. Будування спроможної та квітучої Лиманщини без вашої наполегливої праці неможливе.
Сьогодні для нашої країни неспокійний час - час боротьби за свою самобутність і незалежність. І знову ви не залишаєтесь осторонь, обираючи важку, небезпечну спеціальність захисника батьківщини, беручи зброю до тендітних рук, стаючи військовослужбовцями.
Милі наші чарівниці! Від імені Лиманської міської ради, її виконавчого комітету, всіх чоловіків громади та від себе особисто бажаю Вам величезного жіночого щастя, любові й добра! Нехай поруч із Вами буде чоловік, з яким нестрашні будь-які негоди! Будьте кохані та щасливі!
Міський голова   Петро Цимідан

Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner